Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Загинув військовослужбовець із Першотравенська ...

Дата: 18.10.2022 15:01
Кількість переглядів: 573

Фото без описуУ середу Першотравенськ прощатиметься з військовослужбовцем ПАЛАМАРЕМ Романом Анатолійовичем, 1982 року народження.

Наш земляк мужньо захищав рідну Україну від російського агресора. Служив солдатом-стрільцем патрульного батальйону. На превеликий жаль, 15 жовтня Роман Анатолійович загинув поблизу населеного пункту Терни Донецької області у боях за незалежність і територіальну цілісність України.

Роман народився у Петропавлівці. Разом із сім`єю жив у Першотравенську, працював у ВП «ШУ Першотравенське» на шахті «Степова» робочим гірником очисного забою на дільниці № 1. Був відповідальним робітником, щирим,  доброзичливим та надійним товаришем.

 

16 жовтня Роману мало виповнитися 40 років. Тепер він навічно у строю… 

У полеглого залишилися дружина і донька...   

Від імені Першотравенської міської громади міський голова Оксана Вінницька, Першотравенська  міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним, близьким, колегам та друзям полеглого воїна.

Вічна пам’ять нашому Герою - захиснику України!

Запрошуємо всіх попрощатися з Романом Анатолійовичем ПАЛАМАРЕМ 19.10.22 об 11.30 за адресою: вул. Молодіжна, біля будинку 3.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь